Over ons

Wij, Carmen & Ger Eikendal kwamen, na het behalen van onze HAVO diploma’s in 1975, voor het eerste in Cilento. Met een gehuurd Volkswagenbusje gingen 9 vrienden naar Zuid-Italië.

Wij waren op slag verliefd op dit gebied. De schitterende natuur, de authentieke cultuur en de vreselijk aardige bevolking zorgen er voor dat wij nagenoeg alle daarop volgende jaren weer op vakantie naar Cilento gingen.

Vele jaren droomden wij over het hebben van een eigen huisje in deze schitterende omgeving. Deze droom was niet makkelijk te realiseren met de inkomsten van een kunstschilder en het salaris van een bankbediende.

Na veel sparen hebben in het jaar 2000 onze jarenlange droom verwezenlijkt met de aankoop van ons huis Casa valle delle Querce in San Giovanni a Piro.

Om de kosten te drukken verhuurden wij het huis aan Nederlanders. Dit ging boven verwachting goed.

Vanwege een kleine erfenis hebben wij in 2006 ons tweede huis, Valle degli Olivi, hebben laten bouwen, even buiten het dorpje Roccagloriosa.

Wij kregen regelmatig de vraag van gasten : “Het is hier zo mooi, ik zou hier wel een tweede huis willen kopen. Weet jij hier iets wat te koop”? Zo ontstond Cilento Droomhuizen : https://www.cilentodroomhuizen.nl/ .
Wij bemiddelen, op een kleinschalige wijze, bij de aankoop van onroerend goed in Zuid-Cilento, met name het gebied rond de Golfo di Policastro.

Naast al deze activiteiten in Zuid-Italië is Ger ook nog actief als beeldend kunstenaar (https://www.gereikendal.nl).

Wij hopen u als gast te mogen ontvangen.

Carmen en Ger Eikendal