Boek uw verblijf

 
 
 

Reserveringen

Vul uw gegevens in en stuur het ons. Wij zullen u vervolgens een bevestiging/factuur sturen.

Naam *
Naam
Telefoonnummer *
Telefoonnummer
Telephone number
Aankomst *
Aankomst
Arrival
Vertrek *
Vertrek
Departure
Number of adults
Number of children
Special wishes
 

Annuleringsvoorwaarden

A. Bij annulering tot de 60e dag voor de aankomstdatum, is huurder minimaal 25% van de oorspronkelijke huursom aan verhuurder verschuldigd. Indien verhuurder reeds van huurder een aanbetaling heeft ontvangen zal verhuurder de annuleringskosten, zoveel mogelijk, verrekenen. Een eventueel surplus zal verhuurder restitueren aan huurder.       

B. Bij annulering minder dan 60 dagen doch eerder dan 30 dagen voor aankomst is huurder 50% van de oorspronkelijke huursom aan verhuurder verschuldigd. Indien verhuurder reeds van huurder een aanbetaling heeft ontvangen zal verhuurder de annuleringskosten, zoveel mogelijk, verrekenen. Een eventueel surplus zal verhuurder restitueren aan huurder.

C. Bij annulering minder dan 30 dagen voor aankomst is huurder 100 % van de oorspronkelijke huursom verschuldigd aan verhuurder. Indien verhuurder reeds van huurder een aanbetaling heeft ontvangen zal verhuurder de annuleringskosten, zoveel mogelijk, verrekenen. Een eventueel surplus zal verhuurder restitueren aan huurder.